Facebook-ov famozni Timeline je sad moguće dobiti jednostavnim klikom na “Get” na sledećem linku http://www.facebook.com/about/timeline
Vaš profil neće biti odmah prebačen na novi izgled, već tek kad odaberete Publish now ili tek posle isteka od 7 dana pošto ste aktivirali timeline. Moj prvi utisak je sasvim u skladu sa onim tužbama o privatnosti što je facebook imao zbog timeline-a. Tačnije ovo mi se uopšte ne svidja, sad je vrlo lako vidjeti sve što ste objavljivali od kad ste napravili profil do sad, sve je poredjano po godinama i mjesecima a tu je i taj cover photo.

Dodate su i nove opcije prilikom objavljivanja možete dodati takozvane životne događaje npr putovanja,novi posao i slično. Uglavnom ima mnogo noviteta, lijepo izgleda a sigurno je da će vremenom svi biti prebačeni na timeline.

Advertisements

2 thoughts on “Kako aktivirati Timeline na FB ?

  1. brate jel moze mala pomoc,ne mogu instalirati taj time line vec duze vreme ,pokusavao sam svakako. kad udjem na taj link recimo meni nigde ne izlazi to GET IT NOW??

  2. Znaš kako, probaj da udješ na nečiji profil ko ima timeline, iznad njegove slike pri vrhu će ti se pojaviti kako je taj neko prešao na timeline, klikneš tu i prihvatiš, trebalo bi da ti se prebaci.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s